Fresto – paikallisravintola vaihtuvalla tarjonnalla

Maukas, riittoisa ja edullinen mahtuvat aivan hyvin samaan lauseeseen. Fresto tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden nauttia hyvää ruokaa, ilman että kukkaroon sattuu. Saat meiltä aina maistuvan ja pysyvästi edullisen lounaan sekä oivalliset ja maukkaat à la carte -annokset. Tuoreen kahvin tuoksussa on leppoisa sulatella ateriaa – ja nauttia kupposen kera vaikkapa suolaiset tai makeat kahvileivät.

Hampurilaisherkkujen ystävät saavat haluamansa Freston yhteydessä olevasta Scanburgerista – kun koko ja maku ratkaisee. Kaikista ravintoloistamme saat ruoka-annokset myös mukaasi. Freston kyljessä oleva Pikkukauppa tarjoaa juomat, makeiset, lehdet ja useimmin tarvittavat elintarvikkeet matkalle, kotiin tai kylään viemisiksi. Positiivista jännitystä elämään tarjoavat paikallisravintoloistamme löytyvät Veikkauksen ja RAY:n pelit.

Fresto on paikallisravintola, mikä näkyy niin miljöössä kuin tuotevalikoimassakin. Alueen asukkaille tarjoamme persoonallisen ja miellyttävän paikan nauttia ruokahetkestä ja kahvitella tuttavien kanssa. Matkailijoille ja lomalaisille olemme se erilainen paikallisravintola. Haluamme, että Fresto-logo tienvarressa yhdistyy rentoutumiseen ja nautintoon. Kaupan päälle tulee muikea paikallinen fiilis, jonka rakentavat asiakkaamme ja osaava henkilökuntamme.

Fresto tuo oman paikallisen makunsa yhä useampaan paikkaan ympäri Suomen. Seuraa meitä netissä ja Facebookissa, niin tiedät mistä löydät hyvän fiiliksen!